Rooibos Tea & ΟΦΕΛΗ


Τα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία του τσαγιού Ρόϊμπος έχουν εκτιμηθεί στη Νότια Αφρική εδώ και αιώνες και η φήμη αυτού του ζωηρά κόκκινου, γλυκού και θεραπευτικού τσαγιού, μεγαλώνει πλέον και σε πολλές άλλες χώρες. 

Εδώ, ορισμένοι λόγοι για να επιλέξετε το τσάϊ Ρόϊμπος:
  • Το τσάϊ Rooibos είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά είναι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό μας – όχι μόνο επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του οργανισμού μας, αναστέλλει τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες και καταπολεμά τις εσωτερικές φλεγμονές, αλλά μπορεί, επίσης, να προστατεύσει από χρόνιες ασθένειες, όπως καρκίνο, διαβήτη και καρδιακές παθήσεις.
  • Επίσης, τα οφέλη του τσαγιού Rooibos περιλαμβάνουν και τη εύρυθμη λειτουργία του ήπατος, αναστέλλοντας τη λιπώδη νόσο αυτού.
  • Σας ηρεμεί και προάγει ένα ήσυχο ύπνο. Δεν περιέχει καφεϊνη, όπως το μάυρο ή το πράσινο τσάϊ, κάνοντας το ασφαλές να καταναλώνεται ακόμα και από μικρά παιδιά ή εγκυμονούσες.
  • Επιπλέον, το τσάι Rooibos βοηθά την πέψη και γενικά υποστηρίζει πολύ καλά το πεπτικό μας σύστημα. Ανακουφίζει από συμπτώματα διάρροιας, ναυτίας και εμετού. Βοηθά στη καταπολέμηση των συμπτωμάτων κολίτιδας σε ενήλικες και βρέφη.
  • Τέλος, είναι σπουδαίο αφέψημα για την υγεία της καρδιάς, αφού μειώνει τη χοληστερόλη και ρυθμίζει σε φυσιολογικά επίπεδα την αρτηριακή πίεση.
Αξίζει να το αναζητήσετε, όχι μόνο σε καταστήματα με βότανα, αλλά ακόμα και σε μεγάλα supermarket, όπου θα βρείτε συσκευασμένα φακελάκια και παρασκευάζουμε σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες.


Πηγή: theteatalk.com/ 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ